Yhteystiedot

Kaija Ahola
kaija.ahola@suomi24.fi
puh. 044 5432471

Uusimmat kuvat

Sara

222320_499295980109251_959230911_n.jpg

Isis_Latviassa_2013

Olen harrastanut junior handleria vuoden 2008 lopusta saakka irliksillä ja olen esittänyt paljon myös muita rotuja. Olen kisannut Suomen lisäksi Virossa, Liettuassa, Latviassa, Norjassa ja Tanskan MV- näyttelyssä.  2011 kesällä tuli lisäksi esitettyä myös wippettiä Ranskan MV- näyttelyssä ja Saksassa Oelmuehlenin irliksiä ja wippettejä. Toivomukseni olisi saada esittää enemmänkin koiria myös rotukehissä.

Vuonna 2010 voitin pääsylipun SM- finaaliin, , joka pidettiin messukeskuksessa voittaja näyttelyn yhteydessä. Voitin myös Piirimestaruuden samana vuonna. Kisasin SM- finaalissa Afalla, jolla karsinnankin voitin, ja piirimestaruuden voitin Bealla.

Vuonna 2011 kilpailin ensimmäistä vuotta vanhemmassa ikä- luokassa (14- 17v.)Kilpailin myös muilla roduilla kuin irliksillä useasti kuten Shih tzulla, Rhodesian ridgebackilla, leonbergin koiralla ja afgaaneilla.

2011 tuli myös voitettua Kymen- läänen piirimestaruuden Afgaani Hermannin kanssa, sekä Porvoossa SM- osakilpailun Bealla ja pääsin kilpailemaan messukeskukseen Suomen mestaruudesta. Edellisenä perjantaina kilpailin messukeskuksessa Best of the Best- piirimestaruuden voittaneiden kanssa ja sijoituin Afan kanssa viideneiksi!

Vuonna 2012 olen kisannut aktiivisesti, ja voitin Lahden KV:ssa, SM- osakilpailun vanhemman ikä- luokan, sekä sijoiduin Joensuussa SM- osakilpailussa viidenneksi Bean kanssa. Olen tänä vuonna voittanut myös piirimestaruuden kolmatta kertaa peräkäin, ja olen jälleen kisaamassa Best of the Bestissä.

2013 vuos on lähtenyt hyvin käyntiin, ja on tullut sijoituksia SM- osakilpailuissa. Lahden Kv:ssa keväällä lunastin paikkani edustamaan Suomea pojoismaiden voittajanäyttelyssä, jossa pääsin viiden parhaan joukkoon Salukilla.

Viimeisenä kisavuotena 2014 tuli kierrettyä kilpailuja aktiivisesti. Uran huipennukseksi voitimme oman irliksen Bean kanssa SM- osakilpialun ja sijoituimme messukeskuksessa viidensiksi Suomen mestaruus finaalissa!

Nyt ovat omat kisavuoteni jo ohitse, ja aika keskittyä rotukehiin!