Yhteystiedot

Kaija Ahola
kaija.ahola@suomi24.fi
puh. 044 5432471

Uusimmat kuvat

Olen Kaija Ahola täältä Kimolan kylästä Lahden ja Kouvolan välistä. Perheeseeni kuuluu nyt jo kotoa poismuuttaneet 1997 syntyneet kaksoset, Sara ja Santeri, kolme irlanninsusikoira narttua: Filomeides Muadhnait "Mona",  Filomeides Odessa "Odessa" ja Filomeides Primadonna "Donna" sekä Saksasta tuotu Whippet Take Me Home von der Oelmühle "Itikka" sekä  saksantuontimme Irlanninsusikoira uros Stern Vom Welzerberg "Kingi" 

Meillä on myös ravihevosia ja pari tallikissaa Toffee ja Lissu.

Olen kasvanut saksanpaimenkoirien parissa, jolloin tottelevaisuuskokeet ja jälki tulivat tutuiksi Saksanpaimenkoira Katajaharjun Nanan kanssa . Ensimmäinen oma koirani oli kumminkin Airedalenterrieri Big Lady´s Freestyle Flirt "Hampi". Hampin kanssa harrastin näyttelyitä, junior handleria ja tokoa. Hampin kanssa näyttelyitä kiertäessä, vuonna 1986 messukeskuksessa oli ensikohtaamiseni Irlanninsusikoiran kanssa. Niiden rauhallisuus ja itsevarma olemus kaiken hälyn keskellä teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Silloin päätin, että tuollaisen minäkin haluaisin jonain päivänä.

Vuonna 1991 muutin Saksaan, jossa vierähtikin 15 vuotta. Saksassa tuli Bokseri Iiris meille. Suomeen muutimme takaisin vuonna 2005.

Muutettuamme vuonna 2007 maalle asumaan, päätin että meille tulee Irlis ja vuonna 2008 keväällä Afa tuli meille ja sen kanssa tuli näyttelyitä kierrettyä niin ulkomailla kun kotimaassakin Afa oli todella upealuontoinen ja eli pitkän terveen elämän ja eli yli yhdeksän vuotiaaksi Afa teki minulle kolme isoa pentuetta ja näin siitä tuli minun kantanarttuni, kaikki Filomeides koirat polveutuvat jollain tapaa Afasta. 2009 meille tuli Bea joka oli tyttäreni koira ja aivan loistava harrastuskoira niin agilityyn kun näyttelyihinkin. Myöhemmin kuvioihin astui Afan pentu Leena, joka siis jäi meille Afan ensimmäisestä pentueesta 2011.Saksasta toin Irlannissa syntyneen irlis Donin, Afan viimeisestä ja kolmannesta pentueesta kotiin jäi Mona.

Tyttäreni Sara harrasti vuoteen 2014 junior handleria jolloin hänellä tuli ikä esteeksi JHn harrastamiseen. Mätsäreissä ja näyttelyissä  hän esittää omien koirien lisäksi myös muiden koiria. Sara on käynyt Afan kanssa tokossa sekä agilityssä. Jo edesmenneen Bean kanssa Sara harrasti agilityä, Bea olikin taitava agi- irlis.

Jos olet kiinnostunut näyttelyistä meiltä löytyy esitys apua ja omat kasvattini siistin myös näyttelyyn tarpeen vaatiessa.

Kaikki pennut ovat ennen luovutusta useasti madotettuja, sirutettuja, shuntti testattuja, eläinlääkärin tarkistamia ja rekisteröityjä ja saavat laajat kirjalliset hoito-ohjeet mukaansa ja kasvattajan tuen 24/7.

Jos olet rodusta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan koiriimme.